Vuosi saarella

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu


Tietoja tekijästä:

Pasi Markkanen

p. 044 301 3030
pasi@suomikuvaa.com
instagram.com/pmmarkkanen

- Yli 100 kuvan suunnittelu, toteutus ja toimitus Suomen viralliseen kuvapankkiin (image.finland.fi) vuodesta 2017 lähtien. Teemoina mm. tasavertaisuus, hyvinvointi ja koulutus. Kuviani on julkaistu mm. Finland.fi sivuston otsikkokuvana, artikkeleiden kuvituksissa, thisisfinlandin instagramissa ja suurlähetystöjen tiedotteissa.

- Minun maisemani kilpailun kokonaissarjassa 6. sija kuvalla ”Merisavua auringonnousun aikaan” ja vuoden luontokuva semifinalisti v. 2017 ja 2019.

- Kuvien suunnittelu ja toimittaminen Porvoon kaupungille, Ilmatieteen laitokselle, Me-säätiölle sekä lukuisia muita yksityis- ja yritysasiakkaita.

- Vietin vuonna 2018 yli kuukauden yksin jäätävällä Katajanokanluodolla. (Kamera-lehti 1/19, PetaPixel, vierailu ranskalaisessa matkailuohjelmassa, jolla keskimäärin 2 miljoonaa katsojaa, sekä Ylen netti- ja radiojutussa.)

Muita artikkeleitani:

- Lähimatkaillen kauas arjesta. Telttailu ja valokuvaaminen Porvoon ulkosaaristossa lokakuussa 2019 (Kamera-lehti 4/20).

- Foxy kerää tykkäyksiä somessa (Kamera-lehti 4/19)

- Porvoo- ja Helsinkikuvia objektiivitestissä (PetaPixel)

Kuvani on otettu hyvin vastaan Instagramissa, Facebookissa, Redditissä ja muualla sosiaalisessa mediassa. Esimerkkinä mainittakoon instagramissa @corgi_foxy, jonka tiliä olen hallinnoinnut yhteensä noin kuukauden. Siellä kuvani saavat keskimäärin 2 000 - 5 000 tykkäystä / postaus. Instagram-tililläni on parhaimmillaan n. 30 000 katselukertaa viikossa.

Lisää kuviani ja työnäytteitäni suomikuvaa.com

Merisumua auringonlaskun aikaan. Kuva valittiin Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi järjestetyn kuvakilpailun vuosisarjassa kuudenneksi. Se esiteltiin Ylen aamutv:ssä kahdesti.

Jaa sivu:

WhatsApp